Kaivarin Kanuuna

SUNNUNTAI, 30. MARRASKUUTA 2014

Eiran sydämessä

 

Käytiin eilen kaverin kanssa Kaivarin Kanuunassa. Kanuuna on valtavan kokoinen itsepalvelukirppis Kaivarissa,  Merikatu kolmessa.

En itse ole kovinkaan ahkera kirppareilla kävijä, eikä mulla ole oikeen silmääkään löytää kirppareilta niitä helmiä, mutta onneksi mulla oli kokenut kaveri mukana, joka bongaa kirpparipöydistä parhaat päältä.  Kanuuna on siitä kiva kirppis, että siellä on siistiä, valoisaa ja tilaa hengittää. Vaikka paikalla olisikin paljon porukkaa, niin siellä ei ainakaan allekirjoittaneelle tule ahtaanpaikankammoa, joka hyvin usein kirppareilla tulee.

Kaveri löysi itselleen neljät farkut (mm. Acne Jeans ja Cheap Mondayt) ja itse pyörittelin käsissäni Vagabondin mustia nilkkureita. Harmikseni kengistä oli hintalappu ja pöytänumero hävinneet niin jäivät sitten ostamatta (check vaan kaikille kirpparimyyjille!). Myynnissä oli mm. myös Marc Jacobsin korkkarit, lasten Timberlandin purkkarit ja paljon turkkeja ja merkkilaukkuja. Kanuunasta voikin hyvällä tuurilla kotiuttaa helmiä, joskin sielllä on  mielestäni myös paljon ylihinnoiteltuakin tavaraa. Me saatiin helposti puoli tuntia kulumaan, ja varmasti olisi mennyt kauemminkin jos oltais alettu kunnolla penkomaan pöytiä. Plussa myös lasten leikkihuoneesta, kahviosta ja erillisestä huonekaluosastosta.