Four Seasons Eiran kulmilla

SUNNUNTAI, 30. MARRASKUUTA 2014

Kapteeninkadulla

Edelliseen postauksen kirpparikierroksen päätteeksi pistäydyttiin Kapteeninkadulla sijaitsevassa Four Seasons Salads & Delicatesses kahvilassa. Paikka oli kummallekin meistä uusi tuttavuus ja kun saatiin vielä vapaa pöytä muuten pienestä kahvilasta niin pakkohan tämä oli testata.

Kahvilan nettisivuilla sanotaan seuraavaa: ”Helsingin Ullanlinnan sydämessä, osuvasti ”Pariisinkaduksi” nimetyllä alueella osoitteessa Kapteeninkatu 24, voit nauttia aurinkoisista kesäpäivistä rauhallisella ja tilavalla katuterassilla ystävällisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan palveltavana. Talvisin voit nauttia alueen kauniista jouluvaloista ja lämpimästä tunnelmasta viihtyisässä Raikkaat ranskalais-välimerelliset aromit yllättävät sinut tuotteiden alkuperäisyydellä, ja paikkamme uniikki vieraanvarainen ilmapiiri saa sinut tuntemaan olosi lämpimästi tervetulleeksi. ”

Meille paikan konsepti jäi hieman epäselväksi. Kaveri sanoi että hänelle tulee paikasta Italia-vibat, kun taas itse en osannut luokitella paikkaa oikein mihinkään kategoriaan. Henkilökunta oli aasialaista, cappuccino kupin alla oli italian lippu, kakkuvalikoimassa tiramisua ja lounaalla mm. couscoussalaattia. Ehkä kahvila vielä hakee paikkaansa, en tiedä. Ihan iloinen fiilis paikassa oli ja kovasti siellä näytti käyvän kuhina näin lauantai-iltapäivänä. Seuraavalla kerralla täytyykin testata paikan salaatit!