Cafe Cardemumma Kalliossa

LAUANTAI, 15. MARRASKUUTA 2014

Love at first sight!

 

Jos tämän päivän brunssipaikka on vielä hakusessa, kannattaa suunnata Kallioon, ihastuttavaan Cafe Cardemummaan. Kävin siellä yhtenä päivänä iltapäiväkahvilla kaverini kanssa ja tämä kotoisa pikku kahvila pääsi heittämällä TOP5 Kahvilat listalleni.

Kun kahvilaan astuu sisälle, tulee vähän sellainen fiilis, kuin astuisi jonkun kotikeittiöön, jossa tuoksuu tuore pulla ja pöytään on katettu jos jonkinmoista herkkua. Ekaksi katse kiinnittyy herkulliseen salaattibuffaan, josta voi valita (runsaan kokoisen) lounassalaatin kahdella täytteellä 8,50e tai kolmella täytteellä 10e.  Itse valitsin salaattiini kylmäsavulohta & fetaa ja salaatti upposikin ennätysvauhtia parempiin suihin! Eikä ihme, sillä Cardemumman lounassalaatit onkin valittu Stadin parhaiksi City-lehden äänestyksessä!

Tiskillä ei voi myöskään välttyä taivaallisen näköisiltä kakuilta, jotka suorastaan huutavat herkuttelemaan! Suurin osa tarjolla olevista tuotteista  on itse leivottuja. Me maistoimme suussa sulavaa porkkanakakkua, jota todellakin voi lämmöllä suositella! Seuraavalla kerralla on pakko maistaa tuota kuvassa näkyvää suklaakakkua...

 

Cafe Cardemumma sijaitsee Hesarin ja Kaarlenkadun kulmassa Kalliossa, Kaarlenkatu 15.