Iltakahvit Kanavarannassa

PERJANTAI, 14. MARRASKUUTA 2014

Johan & Nyström

Menneellä viikolla kävin kaverin kanssa Kanavarannassa sijaitsevassa Kahvila Johan & Nyströmillä. En tiedä miksi täällä tulee käytyä niin harvoin, sillä paikka on aivan ihana – tunnelmallinen, kotoisa ja palvelukin on ystävällistä! Kun käveltiin Krunan pikkukatuja pitkin kahville, kaverikin totesi että tulee niin harvoin käveltyä täälläpäin Helsinkiä.

Kun Johan & Nyströmille saapuu ei voi olla tajuamatta sitä, että nyt on todellakin Kahvila (isolla koolla) kyseessä. Paikka on täynnä erilaisia kahvilaatuja, kahviastiastoa ja kahvintekovälineitä – oikea kahvinjuojan unelma! Täältä saa myös suolaista syötävää, crosuja ja voileipiä sekä myös raakakakkuja. Itse maistoin Panama Esmeralda Geisha nimistä kahvia, joka on kahvilan baristan mukaan yksi maailman parhaista kahvilaaduista. Ja ei käy kieltäminen, kahvi oli todella hyvää! Kahvi tuoksui hedelmiltä ja maku oli pehmeä. Ja niin, hyvä kahvihan todellakin juodaan ilman maitoa!

Johan & Nyström on täydellinen paikka, jos haluaa nauttia hyvästä kahvista, ihailla ikkunoista näkyvää merta ja samalla saada vähän omaa rauhaa! Täydellinen sadepäivän pakopaikka!

 

Johan & Nyström, Kanavaranta 7