Ruudolf Tavastialla

SUNNUNTAI, 09. MARRASKUUTA 2014

Doupeimmat Jumala Seivaa

Viime perjantai oli aikas spesiaali päivä! Nimittäin rapin Suomenmestari, Ruudolf heitti keikan Tavastialla, eikä kuulkaas ihan mitä tahansa keikkaa vaan mielestäni tuotantonsa parhaan albumin; “Doupeimmat Jumala Seivaa” setin. Loppuunmyydyllä Tavastialla oli kaksi keikkaa, ensin ikärajaton ja sitten myöhemmin illalla itse “pääkeikka”.

 

Kuten arvata saattaa, jengiä oli kuin pipoa ja jono Tavastialle oli muutaman kymmenen metriä, kun meidän seurue saapui paikan päälle. Noh, ei siinä kauan ehditty palella ja katsella huonoja videoita Youtubesta, vaan onneksi päästiin aika nopsaan sisälle. Tiskin kautta ensin yläkertaan fiilistelemään ja sieltä sitten muutaman biisin jälkeen alakertaan, jossa oli yläkertaan verrattuna astetta kovemmat bileet menossa! Ruudolf saapuikin lavalle raikuvien aplodien saattelemana ja jengi lauloi vähintäänkin jokaisen biisin kertosäkeistön herran messissä. Tunnelma oli kirjaimellisesti katossa jo alusta alkaen, mutta potti räjähti viimeistään siinä kohdassa, kun Karri Koira pamahti lavalle. Pojat oli tehny pienen källin yleisölle, nimittäin screeniltä näytettiin videopätkä, jossa Karri Koira kertoo pahoittelevansa, ettei päässyt paikan päälle feattaamaan Ruudolfia, koska oli Nakkilassa keikalla. Jengi buuas videolle ja syystäkin, onhan Karri Koira ja Ruudolf kaksikko, joka on totuttu näkemään lavalla yhdessä. Mutta eipä mennyt kauaakaan, kun Karri paukkas lavalle ja korjasi jengin raikuvat aplodit! Ruudolfin kanssa lavalla nähtiin myös Aksim, joka yleisön pyynnöstä veti “Doupeimmat Juamala Seivaa” biisin peräti kolme kertaa!

Fiilis oli ihan huikee loppuun asti ja Ruudolf todellakin tietää miten pitää meininki yllä loppuun asti. Kaikin puolin mahtava keikka, joka päättyi yleisön, Karrin, Aksimin ja tietysti Ruudolfin yhteislauluun “ Leijonakuningas”.