Illallistreffit Lungissa

PERJANTAI, 07. MARRASKUUTA 2014

Lungi Kortteliravintola

Eilen oli tarkoitus mennä kaverin kanssa blogikirpparista ja Safkaa-kirjastakin tuttuun Maxilliin syömään, mutta kuinkas kävikään, paikkahan oli ääriään myöten täynnä! Onneksi lähialueella ja jopa saman kadun varressa on muutama ihan varteenotettava vaihtoehto ja me päädyttiinkin vähän matkan päässä sijaitsevaan, Kortteliravintola Lungiin.

Olen joskus aikaisemminkin käynyt Lungissa syömässä ja silloinen ruokailukokemus jätti vähän toivomisen varaan, joten astuin vähän skeptisenä ravintolan ovesta sisään. Saatiin kaverin kanssa kiva nurkkapöytä, joka oli täydellinen ottaen huomioon, että tällaista kanakälätystä ei välttämättä kaikki kanssaruokailijat jaksaisi kuunnella.

Kaveri otti sesamlohisalaatin ja itse punnitsin burgerin ja toastin välillä ja päädyin pulled pork toastiin, joka oli kuorrutettu bernaisekastikkeella ja uppomunalla. En tiedä johtuiko kauheasta nälästäni vai mistä, mutta herkullinen toast osu ja uppos ennätysvauhtia! Jälkkäriksi vielä mudcakea vaniljajäätelöllä ja mansikkakastikkeella ja ravintolasta poistuikin hyvin tyytyväinen ruokailija.

Kortteliravintola Lungista tuli mieleen Keski-Eurooppa ja sen tunnelmalliset pikku ravintolat ja bistrot, joissa meininki on rentoa ja ruoka mutkatonta. Lungi onkin täydellinen vaihtoehto keskustan ja Punavuoren ravintolatarjonnalle!

 

Korkeavuorenkatu 2, 00140 Helsinki