Laskukauden 14/15 avaus

PERJANTAI, 31. LOKAKUUTA 2014

Ski & Board Expo

Tänään starttaava Ski & BoardExpo kerää laskukansan kasaan ja korkkaa laskukauden niin suksijoille, kuin myös lautailijoille! Jokavuotiset expot on hyvä paikka päivitellä kuulumisia tuttujen kanssa, tsekata talven laskutrendit (ja leffat) sekä suunnitella talven laskureissuja, joko sitten kotosuomessa tai ulkomaille. Samalla lipulla pääsee Messukeskuksessa katsastamaan myös DigiExpot, Lätkä ja Säbä Expot ja HifiExpot.

Expo päivän jälkeen juhlitaan Teatteri Forumissa, Veikkauksen ja Spine Magazinen järjestämissä Spine Awardseissa  (1.11 klo. 21-04). Juhlassa palkitaan vuoden lumilautavaikuttajat ja jengiä viihdyttämässä mm. Solonen & Kosola.

Suksijoille on myös luvassa herkkua jo perjantaina, kun Relaa.com järjestää after ski -tapahtuman Vanhalla ylioppilastalolla alkaen klo.16. Suksi- ja Välinesalit ovat avoinna kaikelle yleisölle, joten perheelliset ja nuoret ovat tervetulleita tutustumaan perinteisesti Vapaalaskuiltamien tarjoamaan kattaukseen. Lisäksi kaksi suomalaista vapaalaskukonkaria, vapaalaskupioneeri Arto Majava ja Hiutale-laskuohjelmasta kansainvälisen menestyksen luonut Jan-Erik "Blumi" Blomberg  pitävät asiantuntijaluennot klo. 16.45 ja 17.30. Luentojen jälkeen klo.19 alkaa “Vapaalaskuiltamat”, joka on Pohjois-Euroopan suurin vapaalaskijoiden tapahtumakokonaisuus, jossa mm. laskuleffauutuudet.

Alla muutama kuva viime vuoden Expoilta. Lisää juttua ja kuvia luvassa, kun pääsen itse paikan päälle!