Kesä 2014 Wrap Up

MAANANTAI, 29. SYYSKUUTA 2014

Kiitos kesä!

Kesä 2014 oli mun eka ”kunnon” kesä Suomessa pitkään aikaan. Koska oon viettänyt niin monta kesää ulkomailla, oli suunnitelmissa pysytellä tämä kesä kokonaan koto-Suomessa ( ja vieläpä kokonaan ilman lomia!). Kesäkuussa tosin näytti jo hetken siltä, että pitää alkaa varaamaan lentolippuja lämpöön, kun oma lämpömittari näytti 15 astetta. Huonosta säästä huolimatta, pidin itseni kiireisenä mm. tutustumalla paikkoihin, joissa ei aikaisemmin ole tullut käytyä.  Hyvä ystäväni oli luonani käymässä reilun pari viikkoa, jolloin käytiin mm. rauhoittumassa Viikin Gardeniassa ja ihastelemassa alppiruusuja Alppiruusupuistossa, shoppailemassa kesäkirppiksillä, hengailemassa Lintsillä ja herkuttelemassa Skifferin pizzoilla. Kesäkuussa tuli myös ajeltua viikonloppureissulle Keski-Suomeen,  Jyväskylän lähellä olevaan Riihivuoren hiihtokeskukseen.

Heinäkuussa alkavat helteet palkitsivat pitkän odotuksen ja onneksi saatiin vihdoin nauttia auringosta ja lämmöstä. Paljon tuli hengailtua ulkona; auringonottoa Larun rannoilla ja Pihliksessä, piknikiä puistoissa ja herkullisia brunssihetkiä aurinkoisilla terasseilla. Kävin myös Lahdessa Summer Upissa, Suomen suurimmalla urbaanin musiikin festarilla sekä mökkeilemässä kauniissa Mäntyharjun järvimaisemissa.

Elokuussa juhlittiin taiteiden yössä, torikortteleiden katujuhlassa ja erilaisissa afterwork bileissä. Elokuun juhlinta huipentui Cheekin historialliseen stadion konserttiin. Käytiin myös herkuttelemassa Farangin katuruokafestareilla,  Street Food Carnevalissa sekä Ravintolapäivän lukuisissa uniikeissa rafloissa. Juhlimisen ja mässäilyn jälkeen piti vähän hiljentää tahtia ja keskittyä syyskuun Tallinnan maratoniin. Illat kuluivat treenatessa ja juostessa Larun sekä Kulosaaren lenkkipolkuja. Juoksuhan ei sitten mennyt ihan niin kuin suunniteltiin ja nyt onkin vähän pidempi hetki aikaa rauhoittua ja ladata akkuja, kun parantelen tätä murtunutta jalkaani näin syyskuun pimeinä iltoina.

Kiitos kesä 2014, olit ihana!