Habitare 2014

PERJANTAI, 19. SYYSKUUTA 2014

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma

Viime viikolla ehdin piipahtamaan Suomen suurimmassa huonekalu-, sisustus- ja designtapahtumassa, Habitare messuilla. Muotoilu ja sisustus ovat lähellä sydäntäni ja olenkin vieraillut Habitaressa aikaisemminkin, saaden sieltä inspistä omiin sisustushankintoihin.

Habitare-messuilla oli taas tuttuun tapaan niin pienempiä tuottajia ja nuoria suunnittelijoita, kuin myös suurempia yrityksiä mm. Unikulma, Boknäs ja Stemma, joiden valtavan kokoiset standit jäivät erityisesti mieleeni. Myös sisustuslehdet olivat myös hyvin näyttävästi esillä, mm. Dekolla taisi olla jopa kaksi esittelypistettä.

Itse ihastuin erityisesti Trash Design nurkkaukseen, jossa oli esillä paljon innovatiivisia tuotteita, joiden materiaaleina oli käytetty roskia tai kierrätysmateriaaleja. Myös Kotio-merkillä oli freesi ja valoisa messuosasto. Yrityksen palvelukonsepti perustuu elämää helpottavia sekä turvallisuutta lisääviin palveluihin ja tuotteisiin, jotka soveltuvat erityisen hyvin myös liikuntarajoitteisille tai iäkkäille henkilöille. Mieleen jäi myös Destiny Storen tyylikäs ja tunnelmallinen osasto, josta olisin voinut kotiuttaa ihania sisustustauluja ja kortteja. 

Napsin aika lailla kuvia messuista, joten antaa niiden puhua puolestaan!