Kaapelin Design Market

MAANANTAI, 08. SYYSKUUTA 2014

Helsinki Design Week

Viime viikonloppuna järjestettiin Kaapelilla Helsinki Design viikon kunniaksi Design Market. Tapahtuma järjestettiin jo kymmenettä kertaa ja joka kerta, kun itse olen siellä käynyt on se ollut tupaten täynnä. Varsinainen kestosuosikki on siis kyseessä! Tapahtuma on todella suosittu paitsi kävijöiden keskuudessa, niin myös näytteilleasentajia on paikalla lähes sata.

Kaapelilla pääsi ihastelemaan niin muotia, kuin designia, aina sisustustarvikkeista koruihin ja mattoihin. Olen itse tehnyt aikaisempina vuosina monia löytöjä, mm. Titimadamen koruja ja Coston pipoja. Tänä vuonna  ihastuin päätäpahkaa Woodnotesin paperinarukoreihin, Balmuirin pellavapyyhkeisiin ja petivaatteisiin sekä Common brändin Yoshi-pyyhkeisiin.  Myös Julja:lla oli hyvin mielenkiintoinen konsepti. Kolme nuorta tyttöä jotka  suunnittelevat paitsi todella ihania vaatteita, ovat he myös päässeet pitkälle muotibisneksessä, jossa kilpailu on erittäin kovaa. Täytyy nostaa hattua tytöille!

Design Market on siitä mielenkiintoinen konsepti, että siellä pääsee tutustumaan ja näkemään myös pienempien yritysten tuotteita, joita ei suuremmista marketeista löydä. Tapahtumassa on aina kiva katsastaa sesongin uutuudet ja tutustua mahtaviin designtuotteisiin, joiden olemassaolosta ei ilman Design Marketia edes tietäisi. Jokaisella osastolla oli myös "messutarjouksia", joten tyhjin käsin ei tapahtumasta tarvinnut lähteä!