Helsingin Juhlaviikot

TIISTAI, 26. ELOKUUTA 2014

Koe Helsinki

Helsingissä on meneillään Juhlaviikot ja tapahtumaa riittää vaikka millä mitalla aina elokuun loppuun asti. Yksi tapahtuman pääpaikoista on Tokoinrantaan pystytetty Huvilateltta, jossa järjestetään erilaisia konsertteja ja kannattaakin katsastaa mestan monipuolinen ohjelma tästä.

Kansalaistorille, Kiasman taakse on pystytetty ”kaupunki kaupungissa”-alue, joka on täynnä taide –ja musiikkielämyksiä. Kansalaistorilta löytyy Roskalavapaviljonki jossa mm. askartelupaja, jossa pääsee kierrättämään käyttötavaroita ja askartelemaan niille uuden elämän. Amberin maailman pienimmässä sirkusteltassa pääsee nauttimaan vähän erilaisesta sirkuksesta. Ruokapuolesta vastaa Ravintola Juuren herrasväki, joka ruokkii nälkäisiä stadilaisia Juhlaviikkoteltassa Musiikkitalon vieressä. Samassa paikassa pääsee myös nauttimaan ulkoilmakonserteista ja leffoista.  29.-31. elokuuta Kansalaistorilla järjestetään Leffapiknik, joka tarjoaa iltaisin elokuvanäytöksiä ilmaiseksi. Lisäksi jokaisena iltana järjestetään Juhlaviikkoklubi, jossa on ohjelmaa nukketeatterista dokumenttielokuviin.

Kannattaa siis lähteä liikenteeseen, ettei tarvitse sitten talven pakkasilla ikävöidä ulkoilmakonserttien ja leffojen perään! 

Helsingin Juhlaviikot 15-31.8.2014