Cheekin historiallinen Stadion keikka

LAUANTAI, 23. ELOKUUTA 2014

Cheekend

Kenellekään ei varmaan tässä vaiheessa ole jäänyt epäselväksi, että Cheek esiintyy Stadikalla tänä viikonloppuna.

Pääsin eilen todistamaan tätä historiallista spektaakkelia ja täytyy myöntää , että olen vieläkin aika täpinöissä! Illan isäntä Cheek tarjosi kyllä sellaisen kattauksen, että tätä varmaan mehustellaan hetken aikaan kahvipöytäkeskusteluissa ja Suomen mediassa. En itse koe olevani kovin suuri Cheek-fani, mutta olen päässyt seuraamaan miehen uraa niistä kymmenen vuoden takaisista 5thElement ajoista alkaen. On aika hullua huomata, kuinka Lahden pojasta, Divan kanttiksesta ja siitä kaikkien tietämästä Lahden omasta räbäkundista on kasvanut koko Suomea liikuttava ilmiö. Ei voi kuin ihailla millä intensiteetillä mies tekee tätä hommaa ja mihin se intohimo ja kova työ on Cheekin kantanut, wow!

Cheek todellakin myi Stadikan täyteen, eikä varmasti jättänyt ketään kylmäksi esityksellään. Kuvista voi hieman nähdä lavasteiden kokoa, jotka todellakin olivat omaa luokkaansa Suomen mittasuhteissa. Oon ollu esim. Madonnan konsertissa ja muistaakseni lavasteet oli  siellä jotakuinkin samaa luokkaa, mikä kertoo hieman Cheekin shown suuruudesta. Hienojen lavasteiden lisäksi keikalla nähtiin myös kunnon kattaus muita suosittuja artisteja kuten esim. Diandra, Villegalle, Ela, Illi, Tasis, Jussi69, Samuli Edelmann, Sami Saari, Katri Helena (!), Sanni, JukkaPoika ja Erin.

Parasta Stadikalla oli kuitenkin tunnelma, jonka Cheek loi yhdessä faniensa kanssa. Jengi lauloi mukana kaikissa herran kappaleissa eikä Cheekin tarvinu kahta kertaa pyytää nostamaan käsiä tai kännyköitä ylös.  Kaiken kaikkiaan ihan mieletön viihdepläjäys, josta jäi tosi hyvä fiilis! Kyllä se Jare Henrik Tiihonen tietää mitä tekee ja saa (ainakin omasta mielestäni) nauttia täysin rinnoin kohteliaisuudellaan ja kovalla työllään ansaitsemaansa suosiota!

Ja tosiaan, jos en aikaisemmin ollut kovin suuri Cheek fani, nyt just musta tuli sellainen!