Farang Goes Street Food

TIISTAI, 19. ELOKUUTA 2014

Femmalla makumatkalle

Farang on yksi lempiravintoloistani Stadissa, joten kauheen pitkään ei tarvinu miettiä, kun kaveri pyysi mut kanssaan Farangin viiden euron Street Food tapahtumaan. Ne jotka on Farangissa jo käyneet varmasti tietävät mistä puhun, kun sanon käyneeni makumatkalla. Ja ne, jotka eivät ole vielä syystä tai toisesta päässeet käymään tässä Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kuuluisassa ravintolassa, niin nyt nopeasti pöytää varaamaan, jos aasialainen ruoka on lähellä sydäntä. Ja vaikkei olisikaan, niin en silti usko, että tulette pettymään! Mun mielestä Farangissa on ihan omanlaisensa fiilis ja kansainvälinen tunnelma, joka on kokemisen arvoinen.

Viime lauantaina järkättiin tosiaan ”Farang Goes Street Food” – tapahtuma ravintolan 5-vuotis synttäreiden kunniaksi. Päivällä tarjolla oli viiden euron street food-annoksia, kuuluisasta karamellipossusta, satay kanaan ja cha plu lehdellä tarjoiltavaan taimeneen. And as always – ruoka ei  pettänyt tälläkään kertaa vaan vei kielen mennessään. Sekä Wikberg, että Björck olivat molemmat myös paikan päällä toivottamassa asiakkaansa tervetulleeksi tapahtumaan.

Miehet ovat kyllä onnistuneet tuomaan Suomeen jotain täysin uutta ja sellaisen ravintolakulttuurin, jota mielellään esittelee myös ulkomaan vieraille. Vaikka kaksikon kaikki ravintolat (Farangin lisäksi myös Gaijin, Boulevard Social ja Bronda) tarjoilevat kaikki mielestäni modernia ruokaa niin fiilis ravintoloissa on lämmin ja palvelu ensiluokkaista. Aina on tosi tervetullut olo, kun herrojen rafloihin astuu!

 

www.bw-restaurants.fi