Torikorttelit

PERJANTAI, 15. ELOKUUTA 2014

... ja se Torikortteleiden Katujuhla

Torikorttelit on historiallinen alue Kauppatorin ja Senaatintorin välissä ja sieltä löytyy niin ruokaa & juomaa, kauppoja, kuin myös alati vaihtuvia tapahtumia.

”Torikortteleiden sijainti korostaa kohtaamisia; uuden ja vanhan, mantereen ja meren, idän ja lännen, kauppiaan ja asiakkaan, hallinnon ja kaupunkilaisen, paikallisen ja turistin. Kohtaamisia mahdollistavat myös Torikortteleiden uudet konseptit: Katujuhlat, Tori-illalliset, työpajat, pop upit ja Erilainen Matkailutoimisto. Tekemisen ja kokemisen kautta osallistuminen on helppoa ja hauskaa.”

Jo pelkästään alue huokuu historiaa ja sen kauniita rakennuksia voisi ihastella ja valokuvata kauemminkin. Paikalle tuo mielellään turistin jos toisenkin, sillä torikorttelin kauppa ja ruokatarjonta on sen verran mielenkiintoinen. Löytyy niin suomalaista designia, kuin panimoravintolaa ja meksikolaista tacokahvilaa. Myös legendaarinen Cafe Engel ja suosittu kalaravintola Fishmarket sijaitsevat molemmat torikortteleiden alueella.

Torikortteleiden Katujuhla järjestetään 16. Elokuuta jolloin paikalla soittaa erilaisia bändejä ja tarjolla on katuruokaa, konttifillareita, lastenohjelmaa, katuillallinen ja iltaklubi! Juhlassa pääsee myös tutustumaan ihaniin sisäpihoihin, jotka ovatkin mielestäni koko katukorttelin helmiä!

 

Ps. Moccamaster pop-up kahvila Torikorttelissa, Basso-radion tiloissa  klo. 8-12 aina 17.8 asti!