Urban Story & Hymy Raw Food Cafe

TORSTAI, 14. ELOKUUTA 2014

Tuomiokirkon kupeessa

Viime viikolla löysin vähän, kuin sattumalta Urban Storyn ja Hymy Raw Food Cafen. Kyseessä on designmyymälän ja raakaruokaa tarjoilevan kahvilan yhdistelmä, joka sijaitsee suojaisella sisäpihalla Tuomiokirkon kupeessa.

Urban Storyn konsepti perustuu ”ekologiseen luksukseen” ja kaikki heidän tuotteensa -kengät, vaatteet, kosmetiikka, jopa myymälän kalusteet – ovatkin eettisesti tuotettuja. Valikoimasta löytyy mm. saksalaisia, ruotsalaisia sekä tietysti kotimaisia tuotteita. Luonnonkosmetiikkaa edustaa Comfort Zone-merkki, joka on lähtöisin Italiasta ja kansainvälinen merkki onkin tunnettu laadukkaista vartalonhoitotuotteista. Valikoimissa on myös miesten sekä lastenvaatteita, joiden tuotevalikoimiin on tulossa muutoksia syksyn mittaan, myymälän perustaja, Tarja Castel kertoi.

Myymälän yhteydestä löytyy myös ihastuttava Hymy Raw Food Cafe, joka siis nimensä mukaisesti tarjoaa raakaruokaa. Hymy Cafe tarjoaa paikan päällä valmistettuja raakakakkuja, suolaista raakapiirakkaa ja raakasuklaata. Kaikki raaka-aineet ovat luomua tai puhtaita kotimaisia luonnontuotteita. Kahvilan pitäjät tekevät kakkuja myös tilauksesta ja järjestävät kursseja ja koulutuksia kaikille raakaherkuista ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kahvilan terassilla riitti vilinää näin aurinkoisena päivänä ja ruoka näytti kieltämättä herkulliselta!