Lapuan Kankurit

MAANANTAI, 11. ELOKUUTA 2014

Kauppatorin laidalla

Mä oon Lapuan Kankurit -tuotteiden suuri fani ja koska viime viikolla poikkesin heidän Helsingin myymälässä, en voinut olla kirjoittamatta juttua heidän upeista tuotteista.

Lapuan Kankurit on nimensäkin mukaisesti lähtöisin Lapualta, Lankilankoskelta, johon perustettiin vuonna 1917 villa- ja huopatossutehdas. Noin sata vuotta myöhemmin Lapuan Kankurit on perheyritys, joka kutoo suomalaista laatua. Huopikkaat ovat vaihtuneet pellavaan, mutta ajatus on sama: tehdään alusta asti itse, ja vain parasta. Jokainen kudottu kangasmetri kertoo vankasta suomalaisesta käsityöosaamisesta.

Tuotevalikoimasta löytyy niin kylpy- ja saunatekstiilejä, keittiötekstiilejä, kankaita, serviettejä ja vartalonhoitotuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu laadukkaista luonnonmateriaaleista, kuten pellavasta ja villasta.  Osa myymälän villahuovista on valmistettu Lapuan kutomossa tai kutomossa Baltiassa, missä hyödynnetään suvun lähes satavuotista villaosaamista.

Lapuan Kankureiden Kauppatorin laidalla sijaitsevassa myymälässä riittää ihmeteltävää ja tekisi mieli napata mukaan kaikki heidän tuotteensa, niin houkuttelevan kauniita ja laadukkaita ne ovat! Tuotteita veisi mielellään tuliaisiksi ulkomaan ystäville ja itse ainakin päätin tuoda seuraavat ulkomaan vierailijat tutustumaan Lapuan Kankureiden tuotteisiin. Näitä suomalaisia tuotteita kun esittelee ylpeydellä ulkomaan kavereille!

Lapuan Kankurit on mukana Helsinki Design Weekin 10-juhlavuoden kunniaksi järjestetyssä LÄHIMUOTO näyttelyssä 5.-14.9.2014 Helsingissä.

 

Katariinankatu 1 / Avoinna ma-pe 11-18, la 10-16