Puistojoogaa Koffarissa

TORSTAI, 07. ELOKUUTA 2014

Kehonhuoltoa parhaimmillaan

En muista olenko täällä blogin puolella maininnut mun orastavasta joogaharrastuksesta, mutta nyt tämän postauksen myötä se ainakin tulee selväksi.

Kaveri kutsui mut tänään Koffariin, jossa järjestettiin jo toistamiseen puistojoogatapahtuma. Tapahtuma järjestettiin ekan (?) kerran viime kesänä ja se keräsi peräti 200 kävijää, ja täytyy kyllä sanoa, että oli kyllä tunkua myös tänä vuonna. Aivan mahtava keli, mahtava idea ja kehonhuoltoa parhaalla mahdollisella tavalla, auringonpaisteessa nurtsilla, tuulen tuivertaessa tukkaa.

Joogaa oli ohjaamassa suosittu joogaopettaja Satu Tuomela, joka ohjaa tunteja Urban Mandalassa (Telakkakatu 8) sekä Pranamassa (Kalliossa), joka on Suomen ensimmäinen ”maksa mitä haluat” joogastudio. Satu on todella sympaattinen ja ammattitaitoinen ohjaaja, joten jos jooga kiinnostaa kannatta tsekata Satun tunnit.

Koffarin puistojooga oli sekoitus rauhallista yin ja flowjoogaa ja se oli kaikille osanottajille ilmaista! Kaikin puolin aivan mahtava tapahtuma ja toivotaan, että näitä saataisiin lisää stadiin! Jos puistojooga kiinnostaa, kannattaa tsekata vaikka Töölönlahden ilmainen puistojooga tai Regatta puistojooga. Myös Moola järjestää puistojoogaa mm. Larun Kassarilla ja Roihikan Kirsikkapuistossa (maksullinen).