Lahden Satama

MAANANTAI, 04. ELOKUUTA 2014

Lahtelaisten toinen olohuone

Viime viikonlopun vietin taas Lah(d)essa ystäviä moikaten. Koska sataman alue on kesäisin lahtelaisten toinen olohuone, oli meidänkin toki käytävä siellä nauttimassa Suomen suvesta. Sataman alue onkin mielestäni yksi Lah(d)en kauneimmista paikoista ja siellä kannattaa poiketa, jos Lahteen päin joskus eksyt.

Satamasta löytyy niin kahviloita, terasseja, kuin ravintolalaivoja. ”Sataman helmet”, Kaunis Veera tarjoilee virvokkeiden lisäksi buffet lounasta ja jo legendaariseksi muodostuneita pizzoja, kun taas  s/s Ilona toimii tilausravintolana, joka tarjoaa mahtavat puitteet järjestää mm. saunailtoja, kokouksia tai muita juhlia. Sataman kahvilatarjonnasta vastaa Kanttiini Risa Robell, Banana Split Jäätelölaiva, Piano Paviljonki sekä Kahvila Kariranta. Kahvila Karirannasta on tulossa erillinen postaus huomenna, sen verran helmi paikasta on meinaan kyse, että se ansaitsee oman postauksensa.

Jos ilta jatkuu vähän myöhäisemmäksi, löytyy satamasta myös Teerenrannan terassi sekä Brygga Laituribaari. Molemmat ovat jo muodostuneet aikamoisiksi legendoiksi Lah(d)essa ja molemmista paikoista löytyy aina jengiä! Kannattaa muuten testata teerenrannan erikoisbisset, ne on vertaansa vailla!

Satamasta löytyy myös Kongressi- ja konserttikeskus Sibeliustalo, joka tarjoaa monipuolisia palveluja ja tapahtumia sekä kuluttaja-asiakkaille että yrityksille.

Lahden satama, Satamakatu - 15140 Lahti