Cafe Ursula

SUNNUNTAI, 27. HEINÄKUUTA 2014

Kaivarissa

Olen pari kertaa yrittänyt toteuttaa suunnitelman Ursulan brunssista, mutta aina on tullut jokin este, minkä takia en ole vielä tätä (kuulemma) todella hyvää brunssia päässyt maistamaan. Tällä kertaa pääsin jo lähemmäksi, sillä päätettiin ystävän kanssa hakea vähän vaihtelua perinteiseen arkiaamuun ja kokeiltiin Cafe Ursulan aamupalaa.

Aamupalaa tarjoillaan maanantaista lauantaihin kello 9-10.30 ja sen hinta on 14,90e. Ensinäkin kymmenen pistettä miljööstä, joka ei voisi paremmaksi muuttua. Ihanan iso terassi ulkona meren rannassa, josta löytyy paikkoja sekä auringosta, että varjosta. Myös sisältä löytyy paljon istumapaikkoja. Aamupalalautasemme tuotiin pöytään todella nopeasti, joten kauaa ei tarvinnut ruokaa odotella. Aamupalan tarjonta vaihtelee hieman sesongin ja tarjonnan mukaan. Meidän lautasilta löytyi rouhesämpylä sekä croissant, appelsiinimarmeladia, jogurttia ja marjoja, juustoa, kinkkua, tomaattia, kurkkua, salaattia sekä mustikkapiirakkaa. Hintaan kuului myös kahvi/tee, valinnan mukainen erikoiskahvi sekä tuoremehu.

Aamupalan raaka-aineet olivat tuoreita ja esillepano myöskin hyvin houkutteleva. Tänne todellakin uudestaan ja seuraavaksi yritän saada sen brunssin onnistumaan!

 

Cafe Ursula löytyy Kaivarista, Ehrenströmintie 3.