Street Food Carnival

LAUANTAI, 26. HEINÄKUUTA 2014

Kasarmitorilla

Viime viikolla käytiin Street Food Carnivalilla, joka on varsin uusi tapahtuma Helsingin katukuvassa. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vajaa pari viikkoa sitten ja siitä on tarkoitus loihtia uusi viikottainen katuruokatapahtuma kaupunkilaisten iloksi.

Street Food Carnival järjestetään aivan kaupungin ytimessä, Kasarmitorilla. Kesäkeskiviikkoisin liuta katuruokaherkkuja tarjoilevia ruokarekkoja parkkeeraa siis rekkansa torille ja myy nälkäisille kaupunkilaisille loihtimiaan monipuolisia annoksia iltayhdeksään. Tarjolla on muun muassa ribsejä, hampurilaisia, tacoja ja tortilloja.

Tapahtuman takana hääräävät Richard McCormick sekä Ville Junttila, jotka kertovat laittaneensa tapahtuman pystyyn puhtaasti siitä syystä, että ihmiset ovat selkeästi kiinnostuneita hyvästä ruuasta! 

Meidän tiemme vei B-Smokeryn rekalle, jossa tarjolla oli ribsejä, jotka kuulostivat enemmän kuin houkuttelevilta rantsupäivän jälkeen. Valitettavasti ribsit eivät olleet lähellekään sellaisia millaisia toivoin saavani. Kaksi valtavan kokoista ribsiä, joiden sitkeä liha ei varsinaisesti hyväillyt makuhermoja , mutta onneksi tilanteen korjasi herkullinen coleslaw.

Summasumaarum, ensi keskiviikkona uudestaan Kasarmitorille maistelemaan muita mielenkiintoisia katuruokaherkkuja!