Vector Factory Lifestyle Shop

PERJANTAI, 11. HEINÄKUUTA 2014

Ihana, pieni lifestyle kauppa Lauttasaaressa

 

Heti Lauttasaaren sillan jälkeen sijaitsee aivan ihastuttava pieni lifestyle kauppa, Vector Factory Lifestyle shop. Kaupan erottaa jo kaukaa, sillä sen oven reunustaa koristavat kymmenet kauniit kukat ja sisäänkäynti on muutenkin hyvin kutsuva.

Valikoimaa pienessä kaupassa löytyy jopa niin paljon, että jouduin itse tekemään kaksi kierrosta kaupassa, koska tuntui, että nähtävää ja ihania sisustusjuttuja oli niin paljon.  Valikoimasta löytyy niin vähän suurempia huonekaluja, kuin myös hyvin paljon pientä sisustustavaraa. Myös kukkia ja erilaisia vaatteita saattaa tarttua mukaan. Myyjän mukaan tavaraa tilataan ympäri maailmaa, jonka takia valikoima onkin erilaista, kuin perus Anttilassa. Itse ihastuin etenkin mattoihin, tyynyihin ja keittiöpyyhkeisiin. Silmään osui tanskalaisen merkin Bloomingvillen ihanat keittiötekstiilit, jotka olivat kerrassaan valloittavia kaikissa ihanissa pastellin sävyissä.

Kaupassa on tällä hetkellä alennusmyynnit, ja paljon tavaraa lähteekin -40% alella. Jos suunnitelmissa on tulossa tsekkaamaan pääkaupungin alet, kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa tämä ihastuttava pikku lifestyle-kauppa. Taidan itsekin käydä huomenna hakemassa ne hyllylle jääneet keittiöpyyhkeet ...

 

Vector Factory Lifestyle Shop /Lauttasaarentie 6 LH /Aukioloajat Ma-pe 8-18 La 10-15