Hietsun kesäkirppis

TORSTAI, 10. HEINÄKUUTA 2014

Ekaa kertaa myymässä

 

Viime viikonloppuna olin myymässä vanhoja tavaroitani Hietsun kirpparilla. Kaveri oli varannut meille pöydän ja oltiinkin asemissa heti aamukasista alkaen. Itse olin ekaa kertaa kyseisellä kirpparilla myyjänä, aikaisemmin olin kiertänyt pari kertaa kirpparin läpi asiakkaan roolissa. Aikamoinen kuhina siellä näyttää aina käyvän, myös arkipäivisin.

Paikka oli kuulemma haasteellista saada ja suosittelenkin varaamaan sen ajoissa. Meillä kävi toisaalta aika mäihä, ettei saatu kesäkuun viikonlopulle myyntipöytää sillä kesäkuun sää oli aika surkea. Meille osui kesän eka helleviikonloppu ja liekö sitten aurinkoisen sään syy vai mikä, mutta torilla oli väkeä, kuin pipoa.

Sen verran mitä itse ehdin kiertää, tavaraa oli vintagesta, leluihin ja astioista koruihin. Kasin aikaan paikalla oli jo todella paljon jengiä ja määrä vain lisääntyi mitä myöhemmäksi päivä venyi. Itse jouduin luovuttamaan jo puolilta päivin, koska lähdin kirpparilta suoraan Summer Upiin. Meillä oli molemmilla myynnissä omia vaatteitamme, ja meidän asiakaskunta oli varmaan just siinä puolilta päiviltä aktiivisimmillaan. Aamulla oli ”vanhempaa” porukkaa liikenteessä ja silloin kysyttiin etenkin paljon hajuvesiä, kosmetiikkaa ja kuulemma myös elektroniikkaa.

Hellepäivänä kannattaa varata joko hattu tai aurinkosuoja , sekä ehdottomasti muistaa laittaa aurinkorasvaa, aurinko kun paistaa torille kohtisuoraan koko päivän.

Myyntipöydät 27e, lisäpöytä tai vaaterekki 8e.