Summer Up

MAANANTAI, 07. HEINÄKUUTA 2014

Festarifiiliksiä Lah(d)esta

Lauantaina olin Summer Up festareilla, Lah(d)en Mukkulanrannassa, ja ai että minkälaiset bileet siellä olikaan!

Summer Up on kävijämäärältään Suomen suurin urbaanin musiikin festari ja se järkättiin nyt jo 12. kerran.  Festari on alun perin lähtenyt kahden lahtelaisen kundin, Martin Mustosen ja Oskari Hakalan unelmasta tarjota jengille tapahtuma, jossa soi urbaani musiikki. Kundit onkin varsinaisia ”seppiä”,  sillä he ovat tehneet Summer Upista todella hienon ja maankuulun festarin. Vuonna 2003 festarilla oli 23 kävijää, jonka jälkeen pojat ovat kasvattaneet yhdessä muun tiiminsä kanssa kesäfestarin, jossa oli tänä vuonna 27 000 kävijää!! Huh huh! Ei voi, kuin nostaa hattua herroille!

Suomen kesä näytti parastaan ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän. Musiikki oli ainakin omaan mieleeni, ja lauantaina lavalla nähtiinkin Redramaa, Elastista, Iso-Hoota, Sini Sabotagea ja loppuhuipennuksena tietysti Cheek ja brittiläinen Tinie Tempah! Cheek ei tapansa mukaan taaskaan jättänyt kylmäksi vaan veti mielestäni mahtavan shown! Miehellä on todellakin homma hallussa ja tietää mistä narusta vetää, jotta saadaan yleisö viihtymään. Ja jos et vielä tiennyt, niin Cheek jää tämän kesän jälkeen tauolle, joten jos miehen vielä haluat ehtiä näkemään ennen taukoa niin äkkiä ostamaan lippuja Cheekin keikoille!

Summer Up jätti kaikin puolin todella positiiviset vibat ja festari on todellakin lunastanut paikkansa Suomen festaritarjonnassa!