Sisustusmyymälä ja kahvila- MOKO

PERJANTAI, 04. HEINÄKUUTA 2014

Kansainvälistä fiilistä Punavuoressa

Moko on kahvila ja sisustusliike Punavuoressa ja siitä on vuosien mittaan tullut yksi lempikahviloistani Stadissa. Toinen Moko löytyy myös Sörnäisissä, mutta itse pidän enemmän Punavuoren meiningistä.

Mokossa on mielestäni hyvin kansainvälinen fiilis ja mieleeni tuleekin San Franciscon sisustusliikkeet tai sitten vastaavasti Keski-Euroopan pienet putiikit. Ihastuttava paikka myy erilaisia vintage-esineitä, kirjoja, vanhoja intialaisia kaappeja, muotia sekä herkkuja läheltä ja kaukaa. Moko Marketissa sisustusmyymälän yhteydessä on kahvila, jossa voi herkutella leipomotuotteilla, salaateilla, täytetyillä leivillä, herkkukahvilla sekä päivittäin vaihtuvalla pasta- ja keittolounaalla. Mokon salaatit ovat ainakin meidän toimistolla suurkulutuksessa, sen verran herkullisia ja tuoreita kun ovat!

Itse olen löytänyt Mokosta myös paljon ihania sisustusesineitä, kuten keittiöpyyhkeitä, tyynynpäällisiä, kynttilöitä sekä ekologisia pesuaineita. Moko onkin varsinainen aarreaitta, sillä sieltä tuntuu aina tarttuvan mukaan jotain!

Suosittelen käymään Mokossa ajan kanssa, sillä siellä saa helposti kulumaan enemmänkin aikaa. Kannattaa ostaa vaikka paikan vihersmoothie ja kierrellä ympäri liikettä ihaillen kauniita sisustustarvikkeita. Tämän jälkeen voikin istahtaa lounaalle tai kahville ja nauttia vaikka herkullisen salaatin tai espresson pistaasipullan kera. Mokon sämpylät ovat paikallisilta pientuottajilta ja ruoissa suositaan sesongin raaka-aineita ja luomuvaihtoehtoja. Mokon lauantaibrunssi koostuu lähes kokonaan luonnonmukaisesti tuotetuista kotimaisista raaka-aineista.

Moko löytyy Punavuoresta, Perämiehenkadulta ja sinne pääsee parhaiten raitiovaunulla 1A.