Deli Cafe Maya

TIISTAI, 01. HEINÄKUUTA 2014

Lauantaibrunssi

Viime lauantaina olin sopinut kaverin kanssa brunssitreffit Punavuoressa sijaitsevaan Deli Cafe Mayaan. Kumpikaan miestä ei ollut aikaisemmin kuullut, saati käynyt kyseisessä kahvilassa, joten pienen googlettelun jälkeen valitsimmekin tämän suloisen paikan brunssivaihtoehdoksemme.

Kello 12 aikaan paikkaan alkoi valua ihan kunnolla porukkaa, ja pöytävaraus onkin suositeltavissa. Itse saimme aurinkoiset paikat kahvilan pihalta ja olikin ihanaa nauttia brunssia auringonpaisteessa.

Itse brunssivalikoima oli laaja ja tavallisuudesta poikkeava. Tarjoiluja löytyi, kikhernesalaatista artisokkasalaattiin sekä tomaatti-sipulisalaattista erilaisiin antipastoihin. Lihaleikkeleet olivat myös laadukkaita, valikoimasta löytyi prosciuttoa, italialaista salamia, kinkkua ja kalkkunaleikkelettä. Erityiskehuja saavat ihanat jogurttikipot, joissa oli mysliä, kreikkalaista jogurttia ja hunajaa – ne todellakin veivät kielen mennessään! Jälkiruoaksi oli tarjolla mustikkapiirakkaa, keksejä, porkkanakakkua ja juustotarjotin.

Suosittelen lämpimästi Cafe Mayan brunssia! 

 

 

Tässä vielä brunssin plussat ja miinukset:

 

+ kiva keskeinen sijainti, ulkopöydät hyvä idea varsinkin aurinkoisella säällä

+ jogurttikipot

+ paahdetut kurpitsansiemenet

+ nopea ja ystävällinen palvelu

+ hyvät lihaleikkeleet

+ kiva yleisfiilis

 

- tarjolla vain vaaleaa leipää, tumma leipä olisi ollut kiva

- hieman nuhjuisen oloiset salaatit