Magnum Jäätelöbaari

TORSTAI, 26. KESÄKUUTA 2014

Suunnittele oma herkkujäätelösi

Nyt kaikki herkuttelijat kuulolla, sillä nyt on teille erittäin hyviä (ja herkullisia) uutisia! Helsingin keskustasta, tarkemmin ottaen Vanhalta Ylioppilastalolta löytyy Magnum Helsinki –jäätelöbaari, jossa jokainen voi luoda oman yksilöllisen jäätelönautintonsa yhdistelemällä Magnum-jäätelöönsä korkealaatuisia raaka-aineita.

Tänä vuonna Magnum juhlii 25-vuotista taivaltaan ympäri maailmaa ja myös Suomen Magnum-fanit pääsevät mukaan juhlahumuun. Ympäri maailmaa olevat jäätelöbaarit ovat osa  juhlahumua ja erinomainen esimerkki Magnumin onnistuneesta markkinointikampanjasta.

Lounasaikaan Vanhan jäätelöbaarissa kävi aikamoinen kuhina, kun kymmenet ihmiset jonottivat omia jäätelöitään. Idea on yksinkertainen, voit valita vaniljaisen magnumpuikon kuorrutteen, joko valkosuklaasta tai maitosuklaasta, jonka jälkeen valitset kuorrutteen päälle tulevat kolme eri toppingia. Vaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan, kultahipuista, kuivattuihin mansikoihin ja kookoslastuihin. Ja Voilá, itse suunnittelema jäätelösi on valmis!

Magnum Helsinki jäätelöbaari sulkee ovensa tulevana lauantaina, joten jos haluat vielä ehtiä herkuttelemaan itse suunnittelemalla jäätelöllä, kiiruhda äkkiä Vanhalle Ylioppilastalolle.

Jäätelöbaari on auki tänään klo.22 asti ja pe & la klo.21 asti.