Lintsillä on lomafiilistä

KESKIVIIKKO, 25. KESÄKUUTA 2014

Suomen suurin huvipuisto

Linnanmäki on Suomen vanhin ja kävijämäärältään suurin huvipuisto.  Tämän lisäksi se on myös Suomen suosituin matkailukohde, jossa käy päivittäin tuhansia kävijöitä. Lintsin sijainti on todella idyllinen, se on lähellä keskustaa Alppiharjun kaupunginosassa, puistojen ja vihreyden ympyröimänä.

Lintsillä on yli 40 erilaista laitetta, uusimpana 75-metrinen vapaapudotustorni, joka kantaa nimeä Kingi. Tämän lisäksi sieltä löytyy noin kymmenen ravintolaa ja tietysti erilaisia karkki- ja jätskikojuja.

Itse kävin Lintsillä samalla, kun käväisin Sea Worldissa, joka siis sekin löytyy huvipuiston yhteydestä. Laitteista en kauheasti välitä, mutta Lintsillä oli jotenkin tosi kiva vain käppäillä ja katsella iloisia ihmisiä, samalla nauttien kesän ensimmäistä pehmistä. Viime kerrasta taitaa olla 15 vuotta, ja oli hauska huomata miten erilaiselta Lintsi omissa silmissäni näytti. Olin jotenkin yllättynyt, että paikka oli niinkin suuri, olin jotenkin odottanut paljon pienempää ja vähempää.

Lintsiltä löytyy vajaa kymmenen ilmaista laitetta perheen pienimmille sekä myös ilmainen Panoraama-näköalatorni vie asiakkaat 53 metrin korkeuteen ihailemaan Helsingin maisemia. Itse käväisin näköalatornissa ja täytyy kyllä myöntää, että maisemat on todellakin näkemisen arvoiset.

Voisin hyvin kuvitella viettäväni vielä vaikka toisen kesäisen iltapäivän Lintsillä, ihan vaikka vain tunnelmasta ja ravintolatarjonnasta nauttien. 

 

Linstille pääsee keskustasta helpoiten 3 raitiovaunulla.