Pacificon kesäkirppis – Pop On Up!

MAANANTAI, 16. KESÄKUUTA 2014

Keskellä kalliota

Lauantaina poikkesin Kalliossa ja kävin tsekkaamassa Stadin uuden kirpparitulokkaan; Ravintola Pacificon kesäkirpparin. Pacifico sijaitsee Hesarilla (Helsinginkatu 15) ja sinne pääsee helpoiten joko 8 tai 9 sporalla. Kallio on "leimattu" hipsteri-kaupunginosaksi, mutta mielestäni kaduilla tallaa kyllä jos jonkinnäköistä jengiä, joten kaikki muutkin kuin hipsterit löytävät varmasti mieleistään tekemistä/ näkemistä Kalliosta.

turisti info pacifico katri3

Olen aikaisempina vuosina käynyt katsastamassa Pacificon brunssin, joka kieltämättä oli hyvä ja suosittelemisen arvoinen, tämän vuoksi lähdin innoissani tsekkaaman myös Pacificon kesäkirpparin. Ravintola itse kuvailee tapahtumaa näin:  ”Luvassa on jotain erilaista: tarjolla on edullisen kirppiksen lisäksi syötävää, dj ja baari on tietenkin myös auki! Hyviä diilejä laidasta laitaan! Myyntiajan jälkeen meininki jatkuu klubimuodossa NWO-jengin johdolla. Kiirettä pois ei siis ole.”

turisti info pacifico katri

Pacificossa oli tapansa mukaan chilli meno ja myyjiäkin oli paikalle saapunut ihan mukavasti. Ne jotka eivät myyneet vanhoja tavaroitaan istuskelivat kavereiden kanssa ja nautiskelivat lauantai-illasta hämärässä ravintolassa. Hämäryys ja huono valaistus ovatkin asioita, jotka koin hieman negatiiviseksi, sillä itselleni ainakin oli hieman haastavaa nähdä mitä tavaraa jengillä oikein oli myyntipöydillään ja minkä värisiä housuja nyt oikein yritinkään mallailla itselleni. Ehkä järjestäjät ottavat tästä opikseen ensi kertaa ajatellen!

turisti info pacifico katri1

Pacificon ”Pop On Up! Kesäkirppis on kyllä konseptina varsin piristävä lisä Stadin kirpparitarjontaan, ja toivonkin, että tapahtuma saa jatkoa!