Uudet askeleet

TORSTAI, 18. KESÄKUUTA 2015

"Millä on tuollainen jalanjäki?"

Askeleet, joita sinulla on mahdollisuus seurata, ovat aloittamassa uuden polun kulkemista blogimaailmassa. Ne askeleet harhailevat pääosin Hämeenlinnan ympäristössä, mutta kokemuksia janoava mieli vetää maailmalle.  Niiden askelten varrelta löydät iltoja nuotiolla, maailman matkailua, niin pienessä kuin isommassakin mittakaavassa sekä tonneittain iloa ja naurua.

Ne askeleet kuuluvat sille seikkailijalle, joka on aina mukana päähänpistoista kehkeytyneissä retkissä ja viilettämässä  kohti näitä suunnittelemattomia seikkailuja pää kolmantena jalkana. Ne askeleet kuuluvat sille lapsenmieliselle viihdyttäjälle, jonka suusta kuuluvat ne kaikkein mustimmat vitsit. Se lapsenmielinen ekstrovertti on ikuinen Disney-fani, jonka laiskat päivät valuvat nostalgian puitteissa. Sille, joka yllyttää muita tanssimaan kaduilla kuin humaltuneet rukoilijasirkat ja harjoittamaan ryhmäakrobatiaa vaatteet nurmitahroilla ja polvet ruvilla. Ne askeleet kuuluvat sille kaikkien kaverille, jonka kuvitteellinen kaverikirjani olisi täynnä värikästä tekstiä eri fontein, sekä persoonia aivan joka lähtöön. Ne askeleet kuuluvat sille melkein 17-vuotiaalle opiskelija tytölle, joka suorittaa matkailualaa kaksoistutkintona. Ne kuuluvat sille haaveilijalle, joka on vamis tekemään töitä niiden toteuttamisen eteen. Ne askeleet kuuluvat minulle, tervetuloa seuraamaan Spontaania elämääni.