St1 Stålarminkatu

Stålarminkatu 32
20810 Turku
Puhelin

Aukioloajat
Ma-Pe 6.00-21.00
La 8.00-21.00
Su 9.00-21.00
Y-tunnus
0351491-2

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Tarjoamme sinulle niin perinteiset autoiluun liittyvät palvelut mutta myös kahvila-, autopesu ja vuokrauspalvelut ovat käytössäsi.

Time Out -myymälästä kaikkea tarpeellista

Time out -myymälä tarjoaa tuoreen kahvin ja vastapaistettujen leivonnaisten lisäksi myös tarpeellisia autotarvikkeita auton hoitoon ja ylläpitoon, jotta matkasi jatkuu turvallisesti. Peruselintarvikkeet saat myymälästä nopeasti ja sujuvasti yhdellä pysähdyksellä, evästä pidemmällekin matkalle mukaan tai vaikka kotiin vietäväksi. Lomareissulle löytyy paljon tarpeellisia tuotteita aina laastarista nestekaasuun. Viihtyisässä kahviossa nautit maukkaista Sibyllan hampurilaisaterioista tai muista herkullisista kahvilatuotteistamme.

Kahvio ja Sibylla Snack Food

Valikoimistamme löytyy perinteiset kahvilatuotteet pikkulämpösineen, tuotteina Fazerin maukkaat pikkusuolaiset, Sibyllan tuotteet, leivonnaiset ja mehevät sämpylät ja ruisleivät. Tule maistamaan ja ihastumaan!

Aitoa lihaa – ei pöytäliinoja! Kuka sanoi, ettei pikaruoka voisi olla lihapitoinen ja maukas laatutuote? Sibylla on. Sibylla on tarkoitettu tien päällä liikkuville ja niille, jotka haluavat laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti.

Wash&Drive Autopesu

Käytössänne on huippuluokan moderni, ekologinen ja puhdasta jälkeä tekevä Wash&Drive autopesukone. Pesuohjelmalistastamme löydät varmasti autollesi sopivan pesun. Täydellisen lopputuloksen takaa Shinex Air Wax käsittely, sitä ilman autopesu ei ole täydellinen!


Tervetuloa St-1 Stålarminkadulle! Paras Huoltamokahvila Turussa!

Tuotteet ja palvelut

Kahvio / Snack Food
Autovuokraamo
Autopesu