Savon Tilitoimisto Oy

Vuorikatu 36
70100 Kuopio
Puhelin

GSM

Y-tunnus
2112506-4

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Palvelutarjontamme kattaa kaiken yritykselle tärkeän ja välttämättömän toiminnan taloushallinnon osalta. Suunnittelemme yhdessä yrityksen kanssa sopivimman mallin kirjanpitoon ja verotukseen. Valvomme, että yrityksen tilinpäätös ja taloudellinen informaatio toteuttavat lakisääteisiä vaatimuksia omistajan etuja noudattaen.

Tee päätös osaamiseen ja kustannustehokkuuteen perustuvasta työnjaosta: anna meidän hoitaa yrityksesi taloushallinto ja keskity itse yrityksesi ydinosaamiseen. Näin varmistat yrityksesi kilpailukyvyn.

Suomen ykköstilit – tehokkaasti etusi turvaava, neuvova ja vastuullinen yhteistyökumppani.

Tuotteet ja palvelut

Palvelumme kattavat koko yrityksen taloushallinnon ja ne perustuvat yritystalouden hyvään asiantuntemukseen. Teemme huolella yrityksen kirjanpidon ja tilinpäätöksen ja hoidamme yrityksen maksuliikenteen ja palkkakirjanpidon. Ydintoimintoihimme kuuluvat lisäksi tulosraportointi ja veroilmoituksen laadinta. Annamme myös yrittäjän ja yrityksen veroneuvontaa ja konsultointia kaikenlaisiin taloustoimintoihin.

Lisäpalveluina tarjoamme yrityksen tarpeen mukaan:

yhtiöoikeudellisten asiakirjojen laadinta
atk-palvelut
budjetointi
kassavirtalaskelmat
hinnoittelulaskelmat
kohdeseuranta
kustannuslaskenta
investointilaskelmat
rahoittajien ja tutkimuslaitosten pyytämien lomakkeiden ja tietojen tuottaminen

Hoidamme puolestasi yrityksesi kirjanpidon, toimitamme tarvittavat raportit ja teemme kaikki tarvittavat ilmoitukset verottajalle sekä vakuutusyhtiöön. Huolehdimme myös tilinpäätöksistä, sekä siihen liittyvistä raporteista, asiakirjoista ja veroilmoituksista. Samalla seuraamme tiiviisti yrityksesi talouden kehittymistä.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!!