Kyläkeskus Syke

Sykkeentie 40
86710 Kärsämäki
Puhelin

GSM

Y-tunnus
1451325-3

Kotisivut

Sähköposti

 

Yleiskuvaus

Tervetuloa Kyläkeskus Sykkeeseen

Juhlat, häät, kokoukset ja majoitus onnistuvat Sykkeessä!

Majoituspalveluita keskellä Suomea, Kärsämäellä tarjoilee Kyläkeskus Syke. Meillä järjestät myös sukujuhlat, syntymäpäivät, häät, perhejuhlat tai luokkakokoukset. Vieraat myös majoitetaan tarvittaessa.

100-paikkaisessa tilausravintolassamme onnistuvat häiden, vuosipäivien, sukujuhlien ja muiden isompien tapaamisten järjestäminen.
Kyläkeskus Sykkeen monipuoliset tilat sopivat kokous- ja koulutustiloiksi, kurssijuhliin tai pikkujouluihin. Tarjoamme viihtyisät huoneet majoittumiseen. Tilava perinteinen savusauna sekä puulämmitteinen sauna päärakennuksessa antavat pehmeät ja makeat löylyt. Kesäisin voi hakea vauhtia talon omasta tanssipaviljongista ja pihaterassilta.

Huolimatta valtaväylän läheisyydestä luonto nousee Sykkeessä ykkösasiaksi. Laajat metsästysmaat, kattavat luontopolut, soidensuojelualue luontojärvineen tekevät Sydänmaankylästä todellisen luontokohteen matkustajille. Laajassa pihapiirissä on harrastusmahdollisuuksia; beach-volley kentät, minigolf, liitokiekko ym. pelejä, tanssilava, kota, iso terassi, kioski. Lähiympäristössä on tervankeittopaikka ja laavu, sorsakosteikko, jossa opastettu luontoreitti, kota ja laavu.

Metsälä-majoitusrakennukseen valmistuneessa uudessa keittiössä ja ruokailutilassa voivat suuretkin ryhmät ruokailla omatoimisesti. Keittiö ja alakerran majoitustilat ovat tehty esteettömiksi liikuntarajoitteisille.

Tule metsälle
Sydänmaan kairoille!

Kyläkeskus Syke tarjoaa monipuoliset metsästysmahdollisuudet sisältäen lähes kaikki riistaeläimet mitä alueelta löytyy. Metsästykseen on tarjolla myös monipuolista majoitusta aina kämpistä hotellitason huoneisiin. Mahdollisuuksia on valita täysihoidosta tai olla ”omissa eväissä”.
Pitempiaikainen työmaamajoitus
www.kylakeskus.com

Tuotteet ja palvelut

Majoitus- ja ravintola
Ateriapalvelut
Koulutus ja kokoustilat
Juhlapaikka
Metsästys
Työmaamajoitus

Ajo-ohje

Kokkola-Kajaanitietä (28) Kärsämäen keskustasta Kajaaniin 7 km, oikealle Kaketinperäntietä 6 km, vasemmalle Sydänmaankylä 10 km (Miilurannantie-Pojoispuolentie), oikealle Sykkeentie ja olet perillä

Kuvat