Työpaikat


Turisti-Info hakee joukkoonsa matkailualasta ja kotimaan matkailusta kiinnostuneita henkilöitä. Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme.

Voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@turisti-info.fi

 

Myyntiryhmän vetäjä/myyntiryhmä/etämyyjä Espanjaan

Haemme Espanjaan valmista telemarkkinoinnin myyntiryhmää tai vetäjää uuteen perustettavaan myyntiryhmään. Voit olla myös itsenäinen ja innokas myyjä, joka haluaa tehdä etätyönä myyntiä.

Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset tuotteet, mielenkiintoisen ja monipuolisen työn myynnin ja markkinoinnin alalla sekä vahvan organisaation tuen. Meiltä saat valmiit järjestelmät työn tekemiseen.

Myyntiryhmän vetäjänä toimit itsenäisesti ja tulosvastuullisesti, vastaat myyntiryhmän toiminnasta ja myynnin kehittämisestä, erilaisten projektien läpiviennistä ja tulostavoitteista sekä raportoinnista.

Yrityksen vetäjänä ja esimiehenä edellytämme sinulta kokemusta telemarkkinointialalta ja vahvoja näyttöjä esimiestyöstä, kykyä hallita henkilöstöä, kunnianhimoa sekä halua johtaa yritystäsi määrätietoisesti eteenpäin.

Itsenäisenä etämyyjänä toimit tulosvastuullisesti työssäsi. Arvostamme positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, myyntihenkisyyttä ja kokemusta puhelinmyynnistä, sujuvaa suomenkielen taitoa sekä kiinnostusta matkailualaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@turisti-info.fi tai soita 044 750 7511.

Myyntiryhmä Espanjaan

 

Ilmoittaudu somettajaksi

Turisti-Infon blogeissa ja YouTube-kanavalla matkataan matkakohteisiin, tapahtumiin ja kokemuksiin ympäri Suomen ja myös rajojen ulkopuolelle lähelle ja kauas.

Haemme nyt mukaan nasevia kynänikkareita, sanavalmiita tubettajia ja seikkailuja kaihtamattomia matkailijoita jakamaan matkailukokemuksensa tai esittelemään omaa kotipaikkakuntaansa ikiomassa blogissaan tai Turisti-Infon YouTube-kanavalla. Bloggaajana tai tubettajana voit julkaista sisältöä ahkerasti tai vain silloin tällöin, määräät itse julkaisutahtisi.

Tärkeimmät vaatimukset tehtävään ovat seikkailumieli, ennakkoluuloton asenne, halu tutustua uusiin asioihin ja ihmisiin sekä loputon huumorintaju.

Aktiiviset bloggarit ja tubettajat pääsevät osallisiksi Turisti-Infon bloggareille ja tubettajille räätälöidyistä eduista!

Jos ideat alkoivat pulppuamaan ja kynä jo savuaa, lähetä hakemuksesi bloggariksi tai tubettajaksi täältä »

Blogit ja videot julkaistaan osoitteessa www.turisti-info.fi/matkablogit

Ilmoittaudu somettajaksi