Vihdin Wuosisatamarkkinat

Vihti
21.8.2021 Klo. 10:00-16:30

Vihdin Wuosisatamarkkinat järjestetään 14 kertaa! Tervetuloa koko perheen voimin, läheltä ja kaukaa, idylliseen kirkonkylään. Kylänraitti, ympäröivät alueet sekä upea kirkonkylän ranta tulevat olemaan jälleen täynnä kauppiaita, esittelyjä, ohjelmaa, hyvää ruokaa ja musiikkia.

Viime vuoden markkina päivässä oli jälleen yli 15 000 kävijää. Markkinapäivän ytimen muodostavat perinteisesti markkinakojut, jotka tarjoavat ostettavaksi laajan valikoiman käsitöitä, vanhoja tuotteita, vanhan ajan tyyliin ja tekniikoilla valmistettuja tuotteita sekä luomu- ja lähituotannon herkkuja.

Markkinoiden yhteydessä kirkonkylällä esittäytyy myös kunnan ja seurakunnan palvelujen lisäksi järjestöjä, yhdistyksiä, yrityksiä sekä harrastus- ja matkailupalvelujen tarjoajia. Markkinapäivä onkin hieno mahdollisuus tutustua Vihtiin kuntana ja kotipaikkana, niin vakituisille kuin vapaa-ajan asukkaille.

Ohjelmaa tulee olemaan runsaasti eri pisteissä. Kirkonkylällä on markkinapäivänä myös lukuisia ravintola- ja kahvilapisteitä. Wuosisatamarkkinoille on vapaa pääsy.

Artikkeliin liittyvät asiasanat: